termeni si conditii

Acesti termeni si conditii („Termenii”) determina accesul tau si folosirea site-ului https://speakingcoaches.ro („noi” sau „al nostru”) și a serviciilor („Serviciile” sau „Serviciul”), prin urmare te rugam sa le citesti cu atentie inainte de a folosi Serviciile. Acesti termeni si conditii, alaturi de Politica de confidentialitate tin loc de Contract intre cele doua parti: tu ca si Client si noi, companiile SC E-CAMPUS LEARNING ECOSYSTEM SRL si SC PEOPLE DYNAMICS SRL (Paul Olteanu), ca si Furnizor.

Achizitionarea si utilizarea produsului si a serviciilor, precum si folosirea diferitelor elemente ale programului (site, filme, etc) inseamna acordul tau cu privire la Termenii si conditiile mentionate aici. Obligatiile si responsabilitatile legale ce deriva din acest document se aplica atat utilizatorului (persoana fizica implicata in program) cat si achizitorului (persoana fizica implicata in program sau compania in care acesta lucreaza si care a achizitionat accesul pentru el/ea).

Produsul consta intr-un program de instruire online comercializat sub denumirea "Speaking Coaches - Fundamentele vorbirii in public", valorificat ca un pachet standard: "Cursul online + Point of View". Costul achiziției acestui pachet este de 85 de euro + TVA. Sumele vor fi facturate in RON la cursul BNR din ziua emiterii facturii/chitantei. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice fel preturile produselor si serviciilor noastre fara obligativitatea anuntarii in prealabil.

Achizitionarea oricaruia dintre pachete ii acorda utilizatorului acestuia drept individual de acces si folosinta timp de 12 luni calendaristice de la momentul achizitiei. Acest drept nu este transferabil, utilizatorul nu va instraina datele de acces catre alte persoane (user si parola). Daca utilizatorul (Client) are cunostinta sau suspecteaza ca datele sale de acces au ajuns in posesia altei persoane, prin acceptarea acestor "Termeni si conditii" se obliga sa anunte Furnizorul in cel mai scurt timp despre acest risc si sa isi schimbe in platforma SpeakingCoaches parola personala. Achizitionarea pachetelor SpeakingCoaches nu ofera in niciun caz Clientului drepturi de proprietate asupra continutului programului, aceste drepturi revenind in exclusivitate Furnizorului.

Este interzisa folosirea aplicatiilor de captare video a ecranului sau a oricarui alt mijloc de acest gen (ex.: aplicatii de descarcare) si distributia continutului video cetre terte parti. Nerespectarea drepturilor de proprietate intelectuala ce revin Furnizorului ii acorda acestuia dreptul de a solicita in Instanta Clientului despagubiri. Datele de acces ale unui cont in platforma SpeakingCoaches au limitata tehnic utilizarea la o instanta in simultan. Cu alte cuvinte, un client nu se poate autentifica in simultan pe doua dispozitive cu aceleasi date (nume utilizator si parola). Furnizorul isi rezerva dreptul de a restrictiona sau a anula accesul clientului la platforma in cazul in care comportamentul acestuia de consum incalca Termenii si conditiile sau in cazul in care ridica suspiciuni (incercari de captare a ecranului, incercari repetate de utilizare simultana din mai multe locatii, etc).

Politica de confidentialitate si de procesare a datelor clientului sunt mentionate in documentul "Politica de confidentialitate" pus la dispozitie in site. 

Continutul exact al programului de instruire, in termeni de module, topicuri si durata a filmelor, este mentionat si actualizat permanent in pagina Topicului 1 - "Introducere si ghid curs" si il puteti gasi si AICI. Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul programului fara o notificare prealabila, actualizand structura pe site conform modificarilor generate.

Modificari aduse Preturilor si Serviciilor

Furnizorul isi rezerva dreptul in orice moment de a modifica preturile tuturor Serviciilor si Produselor - fie prin marirea lor fie prin desfasurarea unor campanii de reduceri. Notificariile de acest fel pot aparea in orice moment prin publicarea schimbarilor pe https://speakingcoaches.ro. Furnizorul nu va fi raspunzator fata de Client sau terti pentru vreo modificare, schimbare a preturilor, suspendare sau discontinuitate a Serviciilor si Produselor.

SC E-CAMPUS LEARNING ECOSYSTEM SRL, Str. Fabricii, nr. 26b, bl. N, et. 9, ap. 91, Sector 6, București - RO43218247

SC PEOPLE DYNAMICS SRL, Str. Sinaii, Nr. 16, Ploiesti, Prahova - RO32274063

Ultima actualizare: octombrie 2021.

>