Iti multumim pentru interesul tau si pentru

timpul alocat evaluarii acestui program. Iata mai jos cateva resurse de ajutor.

#1

Acces DEMO

#2

Evaluare

#3

PASI URMATORI

#1. Cum sa accesezi programul

Este simplu; urmeaza pasii de mai jos:

  • apasa link-ul direct al programului - AICI
  • apasa pe titlul primului Modul
  • introdu datele demo primite - email si parola
  • continutul rezervat clientilor va deveni disponibil
  • acceseaza Topicul 1 si apoi restul continutului

In primul topic gasesti explicata structura programului, modalitatea de desfasurare, resursele puse la dispozitie si instructiuni succinte de folosire a lor. Timpul total de parcurgere pe diagonala a continutului video este de 1h 40m. Calatorie placuta.

#2. Evaluarea continutului

Aplica lista ta de criterii, preferinte si prioritati dimensiunilor programului de instruire: valoarea educationala a continutului, organizarea structurii si a mesajelor, impactul metodei si calitatea tehnica a realizarii, atractivitate si "engagement". Feedback-ul tau ne poate fi de folos in gestionarea si dezvoltarea continua a cursului online.    

#3. Pasii urmatori - nevoi specifice

Daca ceea ce ai vazut si evaluat in cadrul programului online corespunde contextului si nevoilor de instruire din cadrul companiei in care activezi, iti propunem sa purtam o discutie mai de detaliu.

Poti arunca si o privire rapida AICI pe structura standard a pachetelor de continut oferite: Cursul de baza, Point of View si Suport individual. Ne poate servi drept punct de plecare in colaborarea noastra.

Datele de acces furnizate pentru demonstratie sunt valabile timp de  2 saptamani  de la data primirii lor. Platforma nu permite autentificarea simultana a unui utilizator de pe doua dispozitive diferite.

©️ Speaking Coaches, un program dezvoltat si administrat de The Learning Distillery si PEOPLE DYNAMICS SRL

>